Postări

Se afișează postări din februarie, 2012

DESEN IN CARBUNE II

Imagine
Salut iata primele desene in carbune , primul portret dupa model : Julieta Mirela Gina Cost curs: 700 ron. Nota : Toate materialele necesare sunt incluse in pret. ATELIER CRISTIAN SCUTARU  Str. Tudor Arghezi nr. 13, Sector 2 Bucuresti langa Ambasada Americii. Pentru mai multe detalii si intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati la: Tel: 0740363925 sau crsscutaru@yahoo.com Va asteptam cu drag!

CURS DESEN I

Imagine
Salut, desi nu ne-am mai vazut de ceva vreme , cursurile de pictura pentru incepatori continua . Iata primele desene in creion. S-au descurcat foarte bine zic eu . Am inceput cu paginatia , constructia obiectelor folosind masuratori atent facute , dupa  hasuram urmarind umbra si lumina. Dana Gina Mihaela Laura Mirela Julieta Desen explicativ Adina Andreea Raluca  Mai sunt locuri libere vineri de la ora 19 .

CURS PICTURA III

Din dorinta de a impartasi experianta in domeniul artelor plastice, am inceput un proiect menit sa incurajeze creativitea si imaginatia persoanelor interesate sa invete lucruri noi , sa experimenteze, sa se relaxeze pictand . ATELIER CRISTIAN SCUTARU iti ofera sedinte de recreere prin arta, un spatiu in care sa visezi, si indrumatori profesionisti . Curs pentru incepatori se adreseaza persoanelor care vor sa faca cunostinta cu arta si tehnicile de desen,pictura, grafica si modelaj intr-un spatiu deosebit. Cursurile  pentru incepatori  (desen, pictura si modelaj) pentru adulti - dureaza 3 luni (12 sedinte), iar programa (la prima inscriere) este obligatorie, facandu-se o rapida trecere prin tehnicile de baza: desen (creion, carbune, pastel/hartie ), pictura (acril/hartie si ulei/panza) si modelaj (lut). Frecventa este de o sedinta pe saptama, timp de 2 ore, seara de la 19-21 sau dimineata de la 10-12,30.Numarul maxim de cursanti intr-o grupa este de 5 - pentru o mai buna des