CURS GRAFICA PENTRU COPII

Acest curs este creat special pentru copii cu vârste între 5 si 9 ani  sau  9 - 12 ani .
La această vârstă copii trebuie încurajati să se exprime prin elemente de limbaj plastic și tehnici de dezvoltare personală.

Participarea la acest curs va ajuta copilul să descopere universul și lumea reală prin reprezentarea 2D si 3D . Fiecare tehnică pe care o vor experimenta la curs va ajuta la o mai bună exprimare prin trăiri, forme și simboluri . Copii învaţă să fie atenţi, să observe, să îşi organizeze şi să interpreteze artistic propriile experienţe cu ajutorul temelor pe care le vor parcurge la curs.
Fiecare tehnica vine cu provăcări si cunostințe noi : colaj,grafică,modelaj,desen in peniță,pictură pe sticlă , ceramică pictată.
La atelier cei mici explorează, descoperă și ajung să se cunoască.
Cursul este format din 6 sedinte/2 ore toate materialele incluse cost 300 de lei.
Orar curs: luni 16-18 și sambata  10-12 (5-9 ani ), 12-14 (9-12 ani ) .
La fiecare sedinta ne propunem sa descoperim in fiecare copil lucruri pe care el le simte dar nu intotdeauna le poate reprezenta sau comunica celor din jur. La fiecare sedinta invatam noi tehnici de exprimare plastica si noi tipuri de reprezentare. Fiecare copil are o anumita viziune si simte culorile intr-un anume fel. La cursul de grafica studiem expresivitatea liniei, contructie, proportii, tehnici grafice dar cel mai important lucru... desenul in creion, pastel sau tus .
Fiecare dintre noi am avut un moment in viata cand am vrut sa desenam ceva in creion si nu ne-a iesit, am fost dezamagiti si am renuntat. Cursul de grafica pentru copii este creat pentru a intampina acel moment, pentru incredere in creativitate si depasirea barierelor desenului academic.
Pasiunea pentru ilustratie, banda desenata, studiul corpului uman si al proportiilor sunt doar cateva elemente pe care le incurajam si le promovam la curs.
Sambata se lucreaza intens ... In aceste sedinte am incurajat copiii sa descopere sunetul ca expresie plastica ! Au reusit lucruri grozave, FELICITARI DRAGILOR  !










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DESEN IN CREION

LUMEA SUBACVATICA

DESEN IN CARBUNE -Incepatori