VARA ASTA ESTI DESIGNER !

Vara asta esti designer… sau ai ocazia sa devii!

Pentru ca vine vara cu pasi repezi, ne pregatim de un nou curs de Design Rezidential – Editia de vara, din luna iunie va asteptam alaturi de noi sa descoperiti lumea fascinanta a designului interior, sa luati legatura cu invitatii nostri arhitecti, designeri, artisti plastici si oameni de afaceri din domeniu, care, alturi de noi,va vor deschide usa catre un univers nou si poate catre o noua optiune in cariera. Am vrut sa facem un curs de vara in special pentru cei care raman in Bucuresti pe perioada verii si care vor sa se relaxeze, sa creeze si sa descopere designul interior, intr-o ambianta estivala.

Cursul se adreseaza pasionatilor de design, de orice varsta, orice profesie, studii… etc.

Se pot inscrie cei care vor sa isi decoreze propria casa, pentru ca proiectele pe care le vom face pt living, dormitor, bucatarie , baie vor fi dupa planurile caselor participantilor, astfel la sfarsitul cursului veti avea si o idee despre designul casei realizat de ceilalti viitori designeri si corectat de noi.

Cursul se mai adreseaza celor care vor sa lucreze in domeniu in orice fel: vanzatori in showroomuri de specialitate, consilieri, importatori de obiecte de design, viitori designeri, artisti, decoratori etc, si mai ales celor care vor sa afle mai multe despre acest domeniu spectaculos, sa dobandeasca abilitati estetice, sa inteleaga frumosul si sa se informeze intr-un mediu organizat, placut, interactiv si prietenos.

Ca si atestat va vom oferi la final o diploma eliberata de firma noastra si diplome de training pe produse eliberate de furnizorii nostri care sunt printre cei mai recunoscuti din piata: Destra Arte, Helios si Artemide, Carpet&Moore, DreamHomeDesign, Galeriile Noblesse, Insign, Dac Design, Benjamiin Moore si altii .

Cursul va avea 20 sedinte atat practice cat si teoretice a cate 2 ore si se va tine de 2 ori pe sapatamna de la ora 19, pretul cursului este de 800 ron plus TVA. Zilele de curs vor fi marti si joi incepand cu luna iunie, la inceput . In cazul in care se doreste un alt program va rog sa ma anuntati si in functie de nr de inscrieri vom fragmenta grupele si vom face si o grupa de dimineata sau poate la sfarsit de saptamana.

Pentru inscrierile la curs va rugam folositi formularul de contact al sitului nostru http://houseline.ro unde va rugam sa completati numele complet adresa de email si numarul de telefon.

Pentru achitarea avansului ne puteti vizita la noul sediu din B-dul Pache Protopopescu, aleea Plutonier Vasile Luicu nr 2, vis a vis de ProTV, intre orele 18-21.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0726225407 si 0726225419.

Va asteptam cu drag!
Echipa Design Corner


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DESEN IN CREION

LUMEA SUBACVATICA

DESEN IN CARBUNE -Incepatori